IMG_8456.JPG

Privacy Statement / klachtenregeling

Sinds 25 mei 2018 is de AVG wet van kracht.


Sinds 25 mei 2018 is de AVG wet van kracht. Uiteraard werk ik via deze regels.
Jouw privacy is voor mij heel belangrijk en staat voor mij voorop.

Veiligheid:
De contact gegevens die je invult op het contactformulier worden bewaard in een beveiligde omgeving.Deze gegevens worden door mij alleen gebruikt voor het doel waar jij ze mij voor verstrekt hebt. Ik verstrek geen informatie van jou aan derden ( tenzij daartoe, in zeer uitzondelijke gevallen) een wettelijk bevel toe is uitgevaardigd.

Contactgegevens:
De gegevens die je in het contactformulier verstrekt worden door mij alleen gebruikt om contact met je op te nemen.

Dossiervorming:
Bijna nooit is er sprake van schriftelijke dossiervorming. Wanneer ik aantekeningen maak tijdens een traject dat je bij mij doorloopt bewaar ik deze in een beveiligde omgeving en vernietig ik ze zo spoedig mogelijk na beëindiging van het traject.

Correctie en verwijdering
Wil je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen uit mijn systeem? Geen probleem, stuur me een e-mail.

Het gastenboek:
Ik vind het heel fijn wanneer je een bericht wilt achterlaten in mijn gastenboek. Uiteraard kies je hier zelf voor de manier waarop je jezelf hier bekend maakt.

Klachtenregeling:
Ik ben aangesloten bij twee beroepsverenigingen: Nederlandse Federatie gezondheidszorg en Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. Mocht je een klacht hebben dan hoop ik natuurlijk dat we daar samen uit kunnen komen .Mocht dat niet het geval zijn dan voorzien beide beroepsverenigingen in een klachtenregelement en een tuchtcommissie tot wie je je kunt wenden.

Vragen?
Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier op deze website.