Iphone_2015_2016_079.JPG

Hypno coach

Toen ik kennis maakte met hypnose waren de resultaten bij mij zelf verbluffend; geen hoogtevrees meer, geen colaverslaving en moeiteloos 7 kilo afgevallen. Inmiddels heb ik de opleiding tot hypnose coach en hypnose expert afgerond.

Elke hypnose is zelfhypnose.
Oftewel: ook hier ben ik als hypnotiseur slechts jouw begeleider en bepalen jouw onderbewuste en jij welke suggesties worden aangenomen.
Een ander woord voor hypnose is trance. In trance zijn we allemaal vele tientallen malen op een dag b.v. vlak voor we in slaap vallen. Dat heerlijk ontspannen gevoel….
Hypnose is dan ook een heerlijke staat van “zijn” waarvan de meeste mensen aangeven dat ze “daar" best nog even hadden willen blijven: Vrij van stress en vrij van gedachtes meegenomen worden door mijn stem als hypnotiseur..
Tijdens hypnose wordt  de focus gelegd op het volgen van de suggesties die  rechtstreeks aan het onderbewustzijn kunnen worden gegeven. Hypnose is geen slaap en je bent niet “weg”. In de hypnotische staat ben je wel degelijk bewust van alles wat ik zeg en behoud je gedurende de gehele sessie de controle.
Hypnose is zeer effectief bij een breed scala van vragen of problemen.
Door mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme te combineren met hypnose zijn er mooie resultaten te behalen als het gaat over verminderen van last en een positievere beleving van het leven.
Als ervaringsdeskundige met betrekking tot kanker kan ik ook juist op dit gebied door middel van hypnose een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.
Dus ben je benieuwd of hypnose ook jou verder kan helpen op jouw levenspad en staat jouw vraag of probleem er niet bij neem dan vooral contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is in jouw eigen unieke situatie.
Hypnose is zowel voor kinderen als volwassenen een fijne manier om via het onderbewuste veranderingen te laten plaatsvinden.