IMG_1626a.jpg

Over mij

Mijn naam is Tanja Bour en ik ben geboren in 1967 in Heerlen. Ik ben moeder van twee volwassen kinderen.
Sinds 1989 werk ik binnen de jeugdhulpverlening.
In de loop der jaren heb ik mensen mogen ontmoeten in allerlei verschillende fases van hun leven en heb ik ervaring opgedaan met problematische situaties waarvan de oorzaak op allerlei gebied kan liggen: erfelijke factoren, psychiatrische ziektebeelden, verslavingsproblematiek, gezins- en opvoedingsproblemen, etc. Vaak complexe problematiek waarbij een verbetering van de situatie een intensieve begeleiding vereist.
Ook heb ik ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met belemmeringen in een werk- of leersituatie.
Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, sportend of lezend in een goed boek. Ik heb mijn hart verpand aan Indonesië. Een prachtig land waar ik graag heen reis om nieuwe ervaringen op te doen. Twee keer per jaar ben ik daar als vrijwilligster actief bij een  dagopvangvoorziening  voor kinderen met een beperking.

Met Ganesha Counseling ben ik in 2014 gestart omdat ik het als een uitdaging zie mensen te begeleiden in hun veranderingsproces en er van geniet als mensen weer regie over hun eigen leven nemen.

Bij psychodidact heb ik een HBO opleiding gevolgd tot psychosociaal counselor waarvoor ik mijn diploma heb behaald in 2016.
In 2016 ben ik bij Response instituut de opleiding tot hypno coach gaan volgen en daar heb ik het diploma voor behaald in februari 2017.
In 2018 heb ik ook de hypnose expert opleiding bij Response instituut positief afgerond.
Ook mag ik mij sinds oktober 2018 gecertificeerd mBIT coach noemen.
Ik ben aangesloten bij  SKJ ( Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)