IMG_1931a.jpg

Wat doe ik

Bij een individuele vraag vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dat gesprek leren we elkaar kennen en ervaren we of het klikt. We verkennen het probleem en ik maak een inschatting of mijn aanbod aansluit bij de vraag. Wanneer nodig zal ik doorverwijzen naar een andere vorm van hulpverlening. Wanneer we besluiten met elkaar te gaan samenwerken zullen we ook zakelijke afspraken maken omtrent de kosten.

Bedrijven kan ik van dienst zijn met individuele counseling- en coachingstrajecten maar ook met groepstrajecten, bijvoorbeeld bij re-integratie projecten.

Ik geef ook workshops aan medewerkers van hulpverleningsinstellingen en in het onderwijs. Het team gaat daarbij ruim 2 uur op interactieve wijze aan de slag waarbij de door mij aangereikte theorie en het zelf bezig zijn in balans zijn gebracht.
De onderwerpen suïcidepreventie, gespreksvaardigheden, of een eerste kennismaking met oplossingsgericht werken behoort tot de mogelijkheden.
De workshop suicide preventie is door de beroepsvereniging SKJ geaccrediteerd met 3 punten.

Bij een vraag vanuit een bedrijf bekijken we in een eerste gesprek of ik kan voldoen aan de gestelde vraag. Wanneer we besluiten met elkaar te gaan samenwerken zullen we ook zakelijke afspraken maken omtrent de kosten.