IMG_0335.JPG

Gastenboek

Welkom bij mijn gastenboek! Wil je een berichtje sturen? Klik dan op de link hier onder.

In gastenboek schrijvenAnoniem - 4 september 2023 14:52

Meer rust

Ik had (en nog wel) een leven vol onrust na té veel heftige life-events achter elkaar. Ik vroeg aan Tanja mij niet te sparen mbt het geven van feedback op wat ze me ziet en hoort doen.
Ik wist dat ik in stagnerende patronen verviel en dit had alles met overleven te maken. Ik kreeg zelf de draad niet meer te pakken.
Stap voor stap komen we bij de kern uit dat ik me meer vast moet gaan houden aan de positieve eigenschappen die mij nu ook zo ver hebben gebracht.
Ik verval nu al minder snel in "mezelf afwijzen of verontschuldigen" Dit gedrag zet me vast en zet geen wenselijke verandering in gang.
Ik voel meer rust van binnen en pak de draad sneller op zodra ik de neiging ontdek te blijven hangen in teleurstelling of frustraties.
Dank je wel Tanja.... mezelf minder te moeten bewijzen en meer radicaal accepteren bij alle struggles helpt me verder.
Ik ben er nog niet dus...tot ziens!

Anoniem - 4 september 2023 14:43

Meer rust

Ik had (en nog wel) een leven vol onrust na té veel heftige life-events achter elkaar. Ik vroeg aan Tanja mij niet te sparen mbt het geven van feedback op wat ze me ziet en hoort doen.
Ik wist dat ik in stagnerende patronen verviel en dit had alles met overleven te maken. Ik kreeg zelf de draad niet meer te pakken.
Stap voor stap komen we bij de kern uit dat ik me meer vast moet gaan houden aan de positieve eigenschappen die mij nu ook zo ver hebben gebracht.
Ik verval nu al minder snel in "mezelf afwijzen of verontschuldigen" Dit gedrag zet me vast en zet geen wenselijke verandering in gang.
Ik voel meer rust van binnen en pak de draad sneller op zodra ik de neiging ontdek te blijven hangen in teleurstelling of frustraties.
Dank je wel Tanja.... mezelf minder te moeten bewijzen en meer radicaal accepteren bij alle struggles helpt me verder.
Ik ben er nog niet dus...tot ziens!

Ron P - 15 november 2022 13:36

Sprakeloos

Na een eerste sessie met Tanja, ben ik ongeveer een uurtje onder water geweest…Ik wist niet wat ik er van moest denken. Tanja verzekerde mij, dat ik eerst alles aan het opruimen was, en dat door het wolkendek in mijn hoofd er vanzelf wel een pad ging onstaan..
Voor mij was het pad een tunnel, en had op de eerste sessie weinig zicht in de tunnel… Ik zag wel aan het einde kleurige bundels licht.. maar er onthulde zich nog weinig….
Na de eerste sessie begon ik te twijfelen of het wel iets was voor me…Heb dit kenbaar gemaakt… Tanja begreep dit, en heeft mij zonder enige vorm van dwang en overtuiging toch weer in de stoel gekregen….
Dit gebeurde 1 week na ons laatste gesprek….
Tijdens deze sessie gebeurde er van alles met me, huilen, blijdschap en een duidelijk signaal van mijn overleden vader, die zich duidelijk met het verhaal ging bemoeien… Ik stond als persoon al een hele tijd uit… maar na deze sessie heb ik letterlijk het te volgen pad weer gevonden in mijn leven, en voel ik me absoluut AAN….Ik ben Tanja dankbaar voor de begeleiding hierin.. En haar zachte vriendelijke, doch zeer waardevolle bewoording tijdens onze aardse geprekken..

Carla Ronckers - 1 november 2022 10:12

Rookvrij

Lieve Tanja,
Wat ben ik blij dat ik me uiteindelijk toch bij je heb aangemeld voor een sessie stoppen met roken. Ik was er eerst niet echt klaar voor. Stoppen met roken deed ik voor een ander. Dat gaat helaas niet werken. Nu was ik zelf compleet overtuigd om te stoppen door de maatschappelijke en sociale druk die er op je gelegd wordt door alles en iedereen. Ik wilde nu echt zelf stoppen. Was er klaar mee. Tanja kende me een beetje en ik kon binnen het uur terecht want ze ging op vakantie. Wel moest ik dan echt alles wat met roken te maken had uit mijn huis verbannen voordat ik kwam. De schrik sloeg me om het hart. Ik denk; Het is nu voor het echie. Tanja is heel rustig en laat je inzien dat je het roken helemaal niet zo nodig hebt als jezelf denkt. Ze laat je er via een andere kant naar kijken. Dit is nu 6 weken geleden. Ik voel me prima, trots en een stuk vrijer. Ik hoef niet steeds over de mogelijkheid van het roken na te denken. Natuurlijk heb ik soms heel erg zin in een sigaretje, maar mijn engeltje is sterker dan mijn duiveltje. Ik hoop dat dit zich zo blijft voortzetten, dan komt het zeker goed. Ik was echt de verslaafde die zei dat ze NOOIT ging stoppen. De meeste tijd denk je er zelfs niet meer aan. Zoooo knap, al zeg ik hetzelf.
Tanja, lieve meid, ga vooral door met mensen helpen. Jij hebt de gave. Nogmaals super bedankt voor mijn nieuwe leven.
Liefs Carla. XX

Astrid - 22 september 2022 21:23

Bijzondere ervaring in ondersteuning

Bijzonder omdat ik als eerste gebruik mocht maken van de nieuwe behandelkamer. Maar nog meer bijzonder om te mogen ervaren wat hypnose bij mij teweeg mocht brengen..
Ik was aanwezig, in alles: mijn wensen, mijn angsten, mijn verdriet. Ik mocht t allemaal onder ogen zien, ervaren, omschrijven, verbeelden...
Daarbij Tanja, was jij mijn zeer respectvolle, alerte en nauwkeurige wegwijzer, die mij begeleidde en ondersteunde bij mijn proces.
Je liet mij de antwoorden vinden die in mij verscholen zitten.
Sinds deze ervaring ben ik opgeruimder, emotioneler, weet ik beter welke weg ik op wil, durf ik mijn dromen weer te voelen, slaap ik beter en is er meer verbinding met mezelf.
Een prachtige ervaring.

Fenne - 28 januari 2022 08:57

Angsten

Tanja heeft mij erg goed geholpen met het overwinnen en omgaan met mijn angsten,waaronder prikangst.
Ik ben 15 jaar en al Jaren had ik last van angsten en door ganesha counseling kan ik er goed mee omgaan en ben ik veel minder angstig!
Tanja houd altijd rekening met wat je liever wel of niet wil qua behandelplan en kijkt samen met je naar wat voor jou het beste is.

Nico - 14 september 2021 19:49

Enkele weken geleden een sessie gehad bij Tanja. Dit was een ontspannende en waardevolle sessie. Tanja heeft alle tijd en aandacht voor je. Het was geweldig.

Magda Schaefer - 8 mei 2021 13:26

Ik leef, bruis en glans weer.

Lieve Tanja, het is even zoeken geweest naar wat mij het beste zou helpen. Het toepassen van de mBIT methode heeft ervoor gezorgd dat mijn brein, hart en buik weer met elkaar verbonden zijn.
Hierdoor heb ik mijn glans weer terug en bruis ik vol leven.

Namaste Tanja.

kimberly Schaefer - 21 februari 2021 15:25

Gezond eten

Na goed resultaat met hypnose bij Tanja, ook een sessie ingeboekt om te stoppen met ongezond eten. Dit werkte zo verbazingwekkend goed! er werd een hele maand lang geen suiker of snoep aangeraakt. Maaltijden werden regelmatig afgewisseld met gezonde tussendoortjes, en mijn opgeblazen buik verdween al snel. wat ga je daarvan lekker in je vel zitten zeg.
Helaas was na 1 maand in 1 klap het effect weg, dus ik weer terug.
nogmaals een hypnose gedaan, met een andere insteek, zodat ik meer de oorzaak zou aanpakken van het probleem. dat mocht jammer genoeg niet baten. Ik heb toch de strenge aanpak nodig van de eerste sessie.
Dus uiteindelijk nogmaals dat gedaan, en wederom ben ik dolgelukkig! Zonder gevecht lekker gezond eten, met alle positieve gevolgen van dien!

Monique - 23 december 2020 14:58

een wereld van verschil

Een aantal weken geleden ben ik bij Tanja geweest voor mijn depressie en het vechten tegen mijn eetbuien.
Wat een lieve vrouw! Ik voelde mij meteen op mijn gemak.En had geen moeite om mijn hele verhaal te vertellen.
En wat een wereld van verschil hoe ik mij erna voelde ,weer blij ,opgewekt ,positief ,
Ik had al een aantal jaren in december een hekel aan de kerst en vooral aan de kerstmuziek.
De ochtend na de sessie zat ik tot mijn vebazing volop mee te zing op kerst muziek in de auto.????????
En het gevecht tegen mijn eetbuien is weg!
Ik verbaas me er nog iedere dag over dat ik niet meer teveel eet!
Ik raad het iedereen aan..
Dankjewel Tanja
Liefs Monique

Magda Schaefer - 11 oktober 2020 10:54

Dank voor het vinden van meer van mezelf.

Na jaren vechten tegen het eetduveltje op mijn schouder is hij eindelijk vertrokken. De porties eten zijn nu normaal. Zo bizar voor mij. Er is geen innerlijke strijd meer.

Verder heb ik het inzicht gekregen dat ik wel iemand kan steunen in het vinden van eigen kracht maar ik kan (en wil ook niet meer) niet iemands kracht zijn.

Dankjewel!!!

Namasté

Co - 1 oktober 2020 12:16

eindelijk rookvrij!!

stoppen met roken.... diverse pogingen gewaagd, zonder succes. Het was mijn grootste trouwe vriend, pakje per dag haalde ik wel. En de angst om meer te gaan eten en dus gewichtstoename werkte ook niet echt mee....
En toen kwam ik Tanja tegen.... die mij overtuigde dat ik die sigaret helemaal niet nodig had! Slechts 1 sessie zou er nodig zijn. Vanzelfsprekend wilde ik echt van die sigaretten af, maar was ook erg benieuwd of dit mij dan echt zou kunnen helpen.
JA, het heeft mij geholpen!! Al 6 maanden inmiddels ben ik rookvrij!! Zo blij mee! De wil was er wel degelijk en Tanja heeft mij net dat duwtje, overtuiging, inzicht, hulp of hoe je het wilt noemen gegeven om door te zetten.
Tuurlijk heb ik nog wel eens moeilijke momenten, maar voel mij sterk genoeg om er niet meer aan toe te geven.
Ik ben gestopt en rookvrij!!!

Milou - 24 augustus 2020 18:21

Supervrouw

Mijn ervaringen met Tanja:

Op gegeven een moment voelde ik me een langere periode best depressief met allerlei gedachten die je niemand toewenst.
Dit gevoel was nog nooit zo sterk geweest en ik wist dat ik hulp moest zoeken.
Gelukkig kende ik Tanja via haar andere werk en omdat wij een hele goede klik hadden durfde ik de stap naar hypnose te nemen.
Het idee van hypnose vond ik best eng. Maar toen ik Tanja benaderde met mijn hulpvraag stelde zij me meteen gerust; Je hebt altijd controle over jezelf en er kan niks gebeuren wat je niet wilt.
Met die gedachte ging ik de eerste hypnose in...
Toen ik thuis kwam voelde ik me letterlijk 5 kilo lichter en helemaal ontspannen. Mijn omgeving merkte dit ook.
Hypnose heeft me geleerd te ontspannen en te houden van mezelf.

Ruim twee weken geleden had ik een nieuwe hulpvraag;
Ik wil stoppen met nagelbijten! Na 25 jaar is het tijd voor mooie handen.
Tanja heeft me hiermee weer super geholpen door middel van hypnose. Inmiddels heb ik bijna de gewenste nagellengte bereikt.

Tanja super bedankt!!

Liefs Milou

Anoniem - 29 juni 2020 08:24

Autisme en hypnose

Na meer dan 20jaar psychische hulpverlening ervaarde ik t leven nog steeds als te zwaar. Ik heb hard aan mezelf gewerkt en echt vanalles geprobeerd en niks leek te helpen om t leven draagbaar te maken. Mijn moeder las een artikel over psychische klachten en hypnose en opperde dat dit misschien kon helpen. Ik was er sceptisch over. Autisme kun je toch niet weg hypnotiseren. Via via kwam ik terecht bij Tanja. Ik voelde me gelijk prettig bij haar. T gesprek was heel erg fijn. Na de eerste hypnose merkte mijn vriend gelijk verschil. Hij vond dat ik niet meer zo in gevecht was met t leven. Ik voelde me inderdaad beter, maar was bang dat dit maar tijdelijk was. Tanja stelde me hierin gerust. Ik ben nu vier keer onder hypnose geweest en we zijn in allerlei gebieden aan t werk geweest en ik merk veel verschil. Ook mijn omgeving merkt dit aan me. De kwaliteit van leven is enorm omhoog gegaan. Ik heb meer vertrouwen in mezelf, ben niet meer somber en t gaat me allemaal gemakkelijker af. Ook kijk ik anders naar mezelf. Ik voel me lekker in mijn vel. Ik kan t leven weer aan. Hypnose is niet eng en hoe t werkt, weet ik niet precies maar t werkte voor mij en ben heel dankbaar voor dit resultaat en de fijne gesprekken met tanja. Ik kan weer door .

Jook - 28 februari 2020 12:52

Weer slapen.

Na al van alles geprobeerd te hebben (zelfs slaappillen werkte niet echt) kwam ik via een vriend bij jou terecht. Nooit eerder gehoord dat hypnose bij slaapproblemen kon helpen. Na een prettige eerste afspraak was ik er zelf toch nog een beetje sceptisch over. Gaat dit me echt helpen met doorslapen? Ik slaap namelijk al heel wat jaren erg slecht en werd wel 50 keer per nacht wakker. Jij had er wel alle vertrouwen in. Nu - een aantal weken na de tweede sessie - ik inmiddels ook! De eerste paar dagen moest ik er nog een beetje inkomen maar dit ging heel automatisch steeds beter. Ik begon een aantal uren aan 1 stuk te slapen en ook als ik wakker werd was er de rust en het vertrouwen dat ik zo wel weer in slaap zou vallen. Heerlijk!
De oprechtheid van jou zorgde er vanaf het begin voor dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Hierdoor kun je ook jezelf 'open stellen' voor de ervaring en kan het onderbewuste zijn ding doen. Dank je wel Tanja en ik hoop dat je nog veel mensen met deze therapie kunt helpen!

Anoniem - 20 november 2019 16:09

Wat een verschil

Ik kampte na mijn bevalling met hyperallertheid, onrust, vermoeidheid. Ik sliep slecht in, werd veel wakker, kreeg geen rust in mijn hoofd. Ik heb Tanja benaderd en ze heeft met spoed een afspraak met me gemaakt, wat super fijn was. Ze heeft echt naar me geluisterd en na de hypnose voelde ik me enorm opgelucht. Ik kon letterlijk en figuurlijk weer ademen (en goed slapen). Ik heb de dagen erna angst ervaren voor het feit dat ik bang was dat de nare gevoelens terug kwamen, maar dat gebeurde niet. Die angst is dus ook weer weg getrokken. Tanja heeft me mijn eigen kwaliteiten doen terug vinden en deze kan ik als kersverse nieuwe moeder integreren in m'n nieuwe leven. Ik kan er weer tegenaan en genieten van mijn baby! Tanja, duizend malen bedankt.

Marianne Langenberg - 9 oktober 2019 20:16

Ervaringen

Een jaar geleden heb ik met mijn dochter een een sessie bij Tanja mogen bijwonen.
Mijn dochter had erg veel last van negatieve gevoelens bij contact van een bepaald persoon. Zij wilde heel graag hiermee aan ‘t werk omdat dit in haar leven steeds veel buikpijn-spanning gaf. Ze had hier al jaren lang van.
Jaren lang gesukkeld met bezoekjes aan specialisten voor deze klachten, artsen konden er geen vinger opleggen. Hadden er ook geen oplossing voor !
Toevallig kwam ik via vriendin bij Tanja terecht !!
Nu kan ik met zekerheid zeggen, mijn dochter is er definitief mee geholpen !
Het was met 2 gesprekken al een heel ander mens. Ze kan nu zelf verder ontwikkelen nu dat de blokkade opgelost is met hulp van Tanja.
Dank je wel Tanja, voor mij als moeder ben ik je heel dankbaar dat mijn dochter weer verder kan in dit leven.
Liefs van een gelukkige moeder

antoinette - 14 juni 2019 10:50

Rook vrij na hypnose.

Na eerdere stop-pogingen en terug op meer dan 30 sigaretten per dag, wilde ik echt stoppen met roken om zowel lichamelijke, geestelijke, maar zeker ook om financiele redenen.

Eindelijk een afspraak gemaakt met Tanja voor een hypnose sessie.
Dit is nu ruim twee maanden geleden.

Na een gedegen intake, waarin Tanja mij vragen stelde over de achterliggende redenen waarom ik rookte en wat de positieve gevolgen voor mij zouden zijn bij een rookvrij leven,
Daarna hebben we een sessie gehad, waarin deze thema’s aan bod kwamen.
Ook hebben we mijn angst om heel veel kilo’s aan te komen, door het snacken, tijdens de hypnose behandeld.

Tijdens de hypnose had het gevoel dat ik er gewoon bij was, maar mijn lichaam was totaal ontspannen.
Gelijk smaakten de sigaretten mij al niet meer!
Hoewel ik natuurlijk daarna wel wat fysieke ontwenningsverschijnselen had, kan ik ook de gewoonte om een sigaret op te steken steeds gemakkelijker aan de kant schuiven.
Erg fijn van de ‘druk’ af te zijn van het gevoelsmatig moeten roken.


Ik ben nu rookvrij! .
Ik voel me lichamelijk en geestelijk erg goed en ben vastbesloten om dit zo te houden. En van de besparing doe ik nu leuke dingen!

Dank je wel Tanja, voor deze warme en persoonlijke begeleiding!
Jouw kracht is met compassie tot de kern te komen.

Nicole - 12 april 2019 13:45

onderbewuste

Twee maanden terug, stond ik voor een zware operatie, die zeven uur zou gaan duren. Ik zag hier erg tegenop: de operatie zelf; het herstel en de mogelijke pijn. Ik nam contact op met Tanja, die alle tijd nam om zich een goed beeld te vormen van mijn vraag en me voorafgaand aan de hypnosesessie op mijn gemak stelde. Door middel van de hypnose, kon ik mijn angst loslaten/van me af laten glijden. Vertrouwen in mijzelf en in het herstelvermogen van mijn lichaam, kwam hiervoor in de plaats. Ik ervoer een sterke, positieve kracht en energie (die ik voorafgaand aan de operatie ook weer kon oproepen). Hiernaast bracht Tanja me naar mijn regie-centrum waar ik de pijn-knop kon terugzetten.
Met vertrouwen, en daardoor rust, onderging ik de operatie.
Ik mocht na drie dagen naar huis (terwijl de verwachte opnameduur een week zou zijn). Het herstel verliep voorspoedig, zonder enige pijn en nawerking van de narcose.Terugkijkend is de operatie me erg meegevallen.
Tanja, dank je wel voor jouw begeleiding naar mijn, mooie onderbewuste. Het was een ontspannen reis die me veel moois heeft gebracht. Met hiernaast nog een 'bonus': ik kan mijn innerlijke kracht op andere gewenste momenten aanspreken en mocht dit nodig zijn, altijd naar mijn regiecentrum gaan. Warme groet, Nicole

J. - 15 januari 2019 12:35

Dankbaar

Vrij recent ben ik gediagnosticeerd met een ziekte, die het noodzakelijk maakt dat ik zichtbare hulpmiddelen moet dragen. Het acceptatieproces leek vrij gemakkelijk en zonder problemen te verlopen.
Eigenlijk ben ik een sterke en zelfstandige vrouw, maar er zijn periodes in mijn leven waarin ik me erg heel onzeker en kwetsbaar voel. Het dragen van die hulpmiddelen bleek toch een trigger te zijn, voor een nieuwe episode van onzekerheid/negatief zelfbeeld en het voor mij daarbij horende (bijna ziekelijke) controlegedrag.
De oorzaak was dus wel duidelijk, maar ik zocht handvatten om mijn gedrag (vroegtijdig) te stoppen.

Ik heb een afspraak met Tanja gemaakt en we zijn aan de slag gegaan met "de 3 breinen". Al tijdens de "behandeling" veranderde hoe ik me voelde, kon ik weer beter ademen, verdwenen mijn tranen en voelde ik mezelf weer in mijn kracht komen.
Nu zijn we een week verder, ik voel me krachtig, heb geen emotionele uitbarstingen meer en kan mijn controlegedrag loslaten. Ik ben de vrouw weer, die ik graag wil zijn. Een tweede afspraak lijkt niet meer nodig.

Ik ben onder de indruk van de krachtige combinatie van professionaliteit, kennis/kunde en de hoge mate van empathie/betrokkenheid die ik bij Tanja voel. Ik voelde me veilig en kon me overgeven aan alle gevoelens/emoties die naar boven kwamen.

Dank je wel Tanja voor je hulp. Je bent een mooi mens!


Daisy - 19 december 2018 18:54

Geweldig super mooie ervaring

Hai lieve Tanja.
Via een vriend kwam ik bij jou uit
Wilde bepaalde dingen afsluiten en in mezelf investeren
Dankbaar ben ik dat ik bij jou uit kwam.
Geweldig super mooie ervaring.
Heel snel resultaat.
Alles wat ik wilde veranderen heb ik veranderd.
Een aanrader voor vele die er voor zichzelf niet meer uitkomen.
De mensen om mee heen zien en voelen het verschil.
Ik vind het een heel mooi kado voor mezelf.
Ga door waar je mee bezig bent.
Je bent er super goed in.
Ik zal jou nooit vergeten mooi mens .
Groetjes Daisy uit venlo

Jeanine Bloem - 7 december 2018 14:30

Geholpen dmv hyppose

Waatom moeilijk doen als het ‘makkelijk’ kan! Een echte aanrader!

Jenny - 20 november 2018 14:33

De weg terug naar jezelf.

Na reeds enkele jaren intensief bezig te zijn geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling is zo ook Tanja op mijn pad gekomen.
Nadat ik zowel privé als op de werkvloer merkte dat er erg veel van me gevraagd werd ontstond er een duidelijke disbalans.
Tijd voor verandering dus! Ik was zoekende in de vraag waarom me dit gebeurde. Zeker omdat dit niet de eerste keer was. En het belangrijkste; hoe kan dit anders?!
Tanja is een liefdevolle, warme vrouw en mijn inziens ligt haar kracht in het luisteren, doorvragen en samenvatten van hetgeen jij verteld. Ze helpt je in het filteren en ordenen van je gedachten om zo tot de kern te komen.
Wanneer je onder andere open staat om je onderbewustzijn aan te spreken, waar alle informatie waar je naar op zoek bent reeds aanwezig is, kan er verandering plaatsvinden. Het ego mag even plaats maken. Een mooie en vooral geruststellende ervaring. En Tanja begeleidt je hierin in het tempo dat bij jou past.

Niki - 20 november 2018 10:19

Ervaring coachingstraject

Toen ik als (beginnende) professional in de zorg tegen enkele persoonlijke dingen aan liep die ervoor zorgden dat ik er echt even niet lekker in zat, ben ik bij Tanja terecht gekomen. Na gesprek één voelde ik me al een stuk lichter. Met behulp van Tanja werden zaken een stuk inzichtelijker voor me, wat voor verlichting en duidelijkheid zorgde, en richtlijnen hoe ik de kern aan kon pakken. In Tanja vond ik een luisterend oor, begrip, steun en een gezonde dosis 'spiegel voorhouden'. Zoals Tanja zou zeggen, heb ik het uiteindelijk allemaal zelf gedaan, maar zonder haar had ik dit niet op zo'n termijn en op deze prettige manier kunnen bewerkstelligen. Ik voel me nu sterker en zekerder en heb van Tanja nog meer tools gekregen om dit gevoel ook vast te blijven houden. Ik ben dankbaar!

carmen - 8 november 2018 06:56

Weer erboven op

Toen ik een diep dal in mijn leven bereikte door faalangst en trauma's en ik niet meer het positieve van het leven kon inzien met een depressie en 5-7 keer per dag heftige paniekaanvallen als gevolg heb ik aan alle bellen getrokken voor hulp. Zo ook bij Tanja. Bij haar kon ik als eerste terecht en juist vanwege de noodkreet erg snel! Na de eerste Hypno sessie bij Tanja voelde ik al een grote verandering. Ik kon het leven weer een stuk positiever inzien en kwam er rust in mijn hoofd. Na de 2e sessie die snel volgde voelde ik dat ik er weer boven op kwam en ik kon weer volledig van het leven genieten. Ik heb samen met Tanja deze zware tijd overwonnen! Nu kan ik rustig met therapie beginnen en kan ik deze therapie combineren met Hypnosessies van Tanja. Perfecte combinatie! Tanja, Dankjewel dat je mijn hulpkreet beantwoorde en dat er niet geoordeeld werd over mijn negatieve gedachtens. Dankjewel voor je nuchterheid en al je hulp. Je hebt mijn leven weer positieve zin gegeven en leerde me anders tegen dingen aan kijken. Je bent een top vrouw! Tot snel voor een APK-tje

C.V. - 28 oktober 2018 18:20

Loslaten

Omdat ik op de valreep diende af te rekenen met een verworven obsessie en hoog nodig wilde leren loslaten had ik na het horen van het cote d'or succesverhaal van mijn vriendin (zie beneden ;).), gedacht naar Tanja te gaan voor een hypnose sessie. Ik had geen hoge verwachtingen omdat ik ooit eerder eens een hypnose gehad had waarbij het niet lukte om mij in hypnose te brengen. Tanja was op dat moment door omstandigheden echter mijn laatse optie. Maar wel de beste, zo bleek achteraf!
Tanja heeft een geweldige persoonlijkheid en is als counselor de juiste vrouw op de juiste plek denk ik. Ook mijn zoon is geweest en voelde zich erg prettig en veilig bij haar. Daarbij is ze uiterst discreet.
Dus ik dacht als hypnose niet werkt heb ik zeker baat bij haar counseling. Maar Tanja wist zeker dat iedereen onder hypnose gebracht kon worden. Het zou me benieuwen....
En inderdaad, op de "normale" manier lukte het niet. Dan maar via de sluiproute. We bleven tijdens de hele sessie in een vreemd soort van gesprek en ik dacht nog dit gaat t 'm weer niet worden. Maar ineens, vanuit het niets, stroomden de tranen over mijn gezicht. Geen idee waar dat vandaan kwam en wat een waanzinnige gewaarwording! Ik had dit totaal niet meer in de hand. Zou ik dan toch onder hypnose zijn? dacht ik nog. We "babbelden" verder en hebben mijn ongeduld ook nog even aangepakt. Op weg terug naar huis in de auto was ik met stomheid geslagen van wat mij overkomen was. Wat een bizarre gebeurtenis.
Of het gewerkt heeft?????
Twee weken na dato mopperde mijn puberzoon aan de keukentafel dat hij vond dat ik toch echt wat teveel losgelaten had ......

Super bedankt Tanja, ik ben blij dat ik jou heb mogen ontmoeten.JP - 26 oktober 2018 19:53

Hypnose helpt!

Omdat psychotherapie niet het gewenste effect had, ben ik in 2008 gestart met het nemen van antidepressiva voor klachten als sociale angsten en te hoge gevoeligheid. De afgelopen jaren heb ik meerdere keren geprobeerd om met deze medicatie te stoppen. Dit bleek echter moeilijker dan gedacht. Uiteindelijk is het mij zelf gelukt om af te bouwen naar een halve dosering en vervolgens naar een kwart doses. Om uiteindelijk helemaal niet meer afhankelijk te zijn van anti-depressiva, heb ik de hulp van Tanja ingeroepen. Zij heeft mij door middel van hypnose geholpen om de rust, de kracht en het vertrouwen in mezelf weer te hervinden. Ook ervaar ik dat ik veel minder gevoelig ben voor gebeurtenissen in mijn omgeving. Momenteel ben ik bijna vrij van medicatie en ervaar ik een mooie innerlijke balans en heb weer de levenslust van vroeger terug. Dank daarvoor Tanja.

Mieke Janssen - 20 augustus 2018 21:32

Niet twijfelen, doen!

Ik heb mijn sessies met Tanja ervaren als een een gelijkwaardige, respectvolle samenwerking die mij inzichten en handvaten hebben opgeleverd, waar ik in mijn dagelijkse leven nog steeds veel aan heb.. Wil je een sessie volgen en heb je nog twijfels? Niet nodig! Zo'n sessie moet je echt zien als een cadeautje aan / investering in jezelf!


Susan - 2 augustus 2018 08:01

Bye bye cote d'or!!

Vandaag is het 3 weken geleden dat ik onder hypnose ging bij Tanja. Een volledig nieuwe ervaring, en eerlijk gezegd had ik deze wellicht nooit ondergaan als dit bij een vreemde was geweest. Tanja is een oud-collega die ik als persoon zeer waardeer. Ik hoorde al vaker over de positieve ervaringen die mensen bij haar hadden opgedaan en nu ik eindelijk echt mijn zorgvuldig opgebouwde kilootjes kwijtwilde, dacht ik...laat ik het eens gewoon proberen. Ik verwachtte er geen wonderen van maar ging ernaartoe met het idee dat ik al heel blij ou ij als het me kon ondersteunen bij het afvallen. Mijn belangrijkste vragen: het fit en slank programma weer oppakken dat ik al eerder succesvol had doorlopen en daarnaast mijn koffie verslaving en grote "vriend" cote d'or drastisch verminderen. Oke...fit en slank moet ik toch zelf doen maar gaat me ook zonder moeite af nu. Maar zeer groot is mijn verbazing dat ik van de een op andere dag nog maar 1 kop koffie per dag neem en kan genieten van 2 of 3 keer per week een stukje cote d'or waar ik voorheen steevast de hele reep verorberde!!! Super blij hiermee en zeker ook met de 3 1/2 kilo die ik hierdoor al moeiteloos kwijtben. Ik kan het echt iedereen aanraden....super bedankt lieve Tanja!

Helmie - 24 juni 2018 15:45

Bericht gastenboek

Soms zitten we met onszelf in de knoop en kunnen we in een vicieuze cirkel terechtkomen. Dit kan eenmalig zijn maar soms loopt het als een rode draad door je leven en is er een patroon wat regelmatig de kop op steekt. Dat laatste was bij mij het geval en door intensieve gesprekken met Tanja en een paar hypnose sessies heb ik prachtige inzichten gekregen. Het heeft mij sterker gemaakt, mijn zelfvertrouwen teruggegeven en wat voor mij heel belangrijk blijkt is grenzen aan te durven geven. Tanja is integer, werkt doortastend en ik heb het gevoel dat ik er een "maatje" bij heb gekregen.
Heel hartelijk bedankt voor het vertrouwen Tanja! Uit liefde, Helmie.

fred - 9 juni 2018 22:51

ik ken tanja al heel wat jaren en heb uiteindelijk de stap gezet om me door haar te laten behandelen voor mijn overgewicht,
dieten past niet bij mij om diverse redenen.
een ervan is dat bij ieder dieet meer bewegen een must is dat is voor mij moeilijk mijn mobiliteit is door ziekte slecht.
het onder hypnose gaan was een zeer prettige ervaring de eerste keer dat mijn gedachten blanco waren mooi.
na deze behandeling merk ik dat het geen moeite kost om minder maar vaker kleine porties te eten en merk ik de kleine positieve veranderingen in de dagelijkse routine.
weet zeker dat dit werkt nu nog te kort om van grote stappen te spreken maar vele kleine worden een grote.
al bij al een zeer prettige ervaring bedankt tanja

tiny teheux - 14 april 2018 12:39

andere kijk en gevoel

Tijdens het wandelen met Tanja heeft ze mij op weg geholpen om tot een andere kijk en een ander gevoel te komen, bij het gegeven dat iemand mij een leugenaar had genoemd. Voor het gesprek was ik boos, geraakt en zou ik het de betreffende persoon wel eens melden wat ik ervan vond, dat zij dit gezegd had. Al pratende ontrafelde Tanja
samen met mij mijn gevoelens die allemaal meegespeeld hadden. Ze stelde op een rustige, ontspannen en zonder oordeel vragen, waardoor ik helder kreeg wat er bij mij gebeurde, gebeurd was nadat ik dit te horen had gekregen. Het ging van gevoelens in mijn buik en mijn hart en naar wat ging er door mijn hoofd. Zo kwam ik uiteindelijk uit op dat ik de betreffende persoon niet hoefde te melden wat dit met mij had gedaan. Ik weet immers zelf goed genoeg dat ik geen leugenaar ben en als zij daar een andere mening over heeft, dan is dat zo. Ik kon enkele dagen later heel ontspannen naar het gesprek gaan en kwam er ook heel ontspannen van terug. Terwijl ik daar vroeger heel vaak met hoofdpijn van terug kwam. Ik had de regie over mijn eigen gevoelens en kon haar mening bij haar laten. Het heeft me een uitgeputte avond bespaard, en waarschijnlijk had ik een onvoldaan gevoel gehad na het gesprek met haar. vooral het feit dat Tanja zonder oordeel is en ik het gevoel kreeg, dat alle antwoorden die ik gaf gewoon goed waren! Tanja dank je wel om mij te helpen met een andere kijk en een ander gevoel dit gesprek in te gaan en er ontspannen uit te komen!! hartelijk dank hiervoor!! ik sta zeker open voor een vervolg ooit....lavendelvelden met hun heerlijke geuren is mijn sleutelwoord en beeld geworden om te ontspannen.

Marie- José - 10 maart 2018 13:20

rustig, persoonlijk

Afgelopen december met mijn zoon Noah bij Tanja geweest voor een sessie. Er is in september 2017 borstkanker bij mij geconstateerd. Heeft een grote impact op mijn hele gezin, maar vooral Noah, 12 jaar, moeilijke leeftijd, had er veel last van. Hij was erg boos en opstandig, vooral naar mij toe. Op aanraden van mijn zus ben ik met hem naar Tanja geweest. Zij pakte het op een heel rustige, persoonlijke manier aan. Ik werd zelf ook meegetrokken door haar rustige stem. Noah heeft het als heel fijn ervaren, en het heeft hem echt geholpen. Hij kan er nu veel beter mee omgaan. Natuurlijk heeft hij zijn momentjes, maar die horen ook bij zijn ( puber) leeftijd. Al met al raad ik het zeker aan om voor een sessie, of meerdere, naar Ganesha counseling te gaan. Tanja, nogmaals bedankt!!

Chantal H - 23 januari 2018 18:50

Onder hypnose gaan was compleet nieuw voor mij. Wat een bijzondere ervaring. Het is lang geleden dat ik me zo relaxt gevoeld heb.
We zijn nu n paar weken verder en ik heb t idee dat ik echt anders in t leven sta. Een nieuw eetpatroon aanleren gaat als vanzelf. Het kost me geen enkele moeite, iets dat voorheen wel anders was. Dit ga ik volhouden en me eigen maken. In combinatie met n diëtiste weet ik zeker dat ik de strijd tegen de kilo's dit keer ga winnen!!

Tanja, bedankt voor de bijzondere en fijne ervaring.

Liefs Chantal xx

Susan - 5 december 2017 20:33

Fijn bij jou

Ja Tanja,

Vanaf het begin dat ik je leerde kennen voelde het heel vertrouwd. Ik heb je leren kennen als een vrouw die vertrouwen uitstraalt, ontwapenend is en daardoor laagdrempelig. Enkele bijzondere ervaringen heb ik gehad met je. Tijdens sessie en daarbuiten. Veel lachen, dat doen we. Met een lach en een traan wordt er veel aangepakt met goede resultaten.
Wat een fijne ervaring bij uitstek is, dat ik me nu zichtbaar maak voor de buitenwereld, mede dankzij jou ben ik daar hard mee bezig.
Tanja fijn dat ik je ben tegen gekomen in mijn leven.

XXX Susan

Janine - 28 november 2017 19:37

Weerbaarder

Beste lezers...

Indien jullie je afvragen of er effecten zijn wat betreft de begeleiding die Tanja te bieden heeft zeg ik: "doen".

Voor mijn 11 jarige dochter was ik op zoek naar iets wat zou werken tegen haar ademhalingsproblemen en spanningen tijdens haar sportwedstrijden. Daarnaast kon mijn meid van streek zijn door gedrag van andere kinderen in de klas.

Na een gedegen intake heeft Tanja mijn dochter, middels hypnotherapie, geholpen. Mijn dochter was erg ontspannen tijdens de behandeling en meteen waren er verschillen merkbaar.

Ze heeft nu zelf meer controle in spannende situaties en ze is minder van streek van gedrag van andere kinderen. Dat in 1 behandeling.


Daarom...bij twijfel gewoon doen!

vic - 10 november 2017 19:51

agressiebehandeling

Omdat ik erg veel last had van boosheid en agressie heb besloot ik bij Tanja in behandeling te gaan. We zijn nu 4 weken verder en voel duidelijk verschil. Ik voel me een stuk rustiger en heb mijn agressie veel beter onder controle.
Een echte aanrader!

Hadewich - 14 oktober 2017 16:53

Open en warm

Ik ken Tanja via de opleiding, zij was assistent van de trainer. Het was mij gelijk duidelijk dat Tanja iemand is die warmte geeft, open is, alles wat er gaande is door heeft, enorm integer en vol liefde voor de ander.
Ze is in staat om met haar eigen energie de ander te leiden zodat die ander in staat is om te doen wat goed voor hem/haar is, om grote veranderingen door te voeren. Heel mooi.

Tanja; je hebt een plekje in mijn hart!

Leanne - 13 oktober 2017 17:21

Bijzondere ervaring.

Het was mijn eerste ervaring met hypnose.
Dan is het toch wel even spannend en ik wist niet zo goed wat ik mocht verwachten.

Tanja heeft de ruimte op een plezierige manier ingedeeld. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Het was een leuke ervaring en wie weet ga ik het in de toekomst nog een keer proberen!

Het was in ieder geval erg ontspannend! Heel fijn!

Sofie - 1 oktober 2017 16:07

Met een glimlach en trots kijk ik terug op de counseling vanuit Tanja.
Tanja straalt rust uit en helpt je overzicht krijgen op je leven. Mij heeft het heel veel opgeleverd: ik heb keuzes gemaakt en invulling gegeven aan mijn wensen in m n leven.
De persoonlijke, coachende en niet sturende rol van Tanja is hierin zeer helpend.
Een echte aanrader.

Jacqueline - 29 september 2017 08:44

liefdevol

Door de warme en liefdevolle benadering van Tanja voel je je al snel welkom en op je gemak. Mede door haar kundigheid merk je dat de behandeling al snel effect heeft, voor welk probleem dan ook!
Ben je nieuwsgierig en wil je het proberen? Gewoon doen!
Het is ook nog eens heerlijk ontspannend.
Een echte aanrader!

Karin lalieu - 27 september 2017 20:13

Dank je wel

Tanja heb ik leren kennen tijdens een overleg van ons werk, lekker kletsend zaten we langs elkaar, een beetje vertellend over ons leven en wat ons nog meer bezig hield. Ze vertelde me dat ze ook nog onder andere hypno-therapie deed. Ik heb hier meteen op ingehaakt met de vraag of ze mij kon helpen met mijn probleem. Nu zit het bij zo dat ik ongeveer 40 jaar al niet meer doorslaap, tja denk je dan kan gebeuren. Nee hoor ik maakte het nog veel bonter, ik liep dan omlaag richting keuken trok de snoepla open en kauwde zonder problemen best een mars of snicker weg. Als ik een goede nacht had gebeurde dit maar een keer, maar meestal stond ik twee of drie keer s,nachts in de keuken te snacken. Voor mijn lijn en tanden natuurlijk funest. Doordat ik het voorrecht had om Tanja eerder tegen t lijf te lopen en tot de conclusie was gekomen dat ze een hele gewone spontane vrouw is, niks zweverigs heb ik een afspraak gemaakt. Heerlijk zittend in de stoel genoten van de sessie, ik werd er heerlijk relaxed van. S,avonds richting bed en letterlijk gedacht " t zal me benieuwen" afgezien van een sanitaire stop op de bovenverdieping niet meer omlaag gelopen en ook niet meer gesnoept. Ik word tegenwoordig heerlijk uitgerust wakker. Stom he dat dit kan na al die jaren, ik verbaas me hier nog vaak over. Een ander isseu vond ik toch ook wel mijn roken, ik was hier ook helemaal klaar mee. Het steeds op zoek moeten gaan naar een rookplek en het eeuwige commentaar. Bleeehhhh. Het enige wat er nog aan ontbrak was het duwtje in mijn rug en mijn gedachten te resetten. Dankzij twee sessies bij Tanja ben ik inmiddels 3 maanden rookvrij. En als ik het kan, lukt t andere ook, kijk maar naar mij ik was een zeer verstokte roker. ♥️♥️♥️♥️Stikke dankjewel Tanja